Varovanje osebnih podatkov

V podjetju Nuedi d.o.o. (v nadaljevanju: ponudnik), cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo. Kot upravitelji spletne strani Waterrower Slovenija, dostopne na povezavi http://www.waterrower.si (v nadaljevanju: spletna stran), vseh njenih sestavin in podstrani, kot je opredeljeno v pogojih poslovanja, smo zato v namen varovanja vaše zasebnosti in podatkov uredili to politiko zasebnosti.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

Vse posredovane informacije so varovane pred vdorom tretjih oseb, kar vam zagotavlja brezskrbno in nemoteno poslovanje s ponudnikom.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo te spletne strani po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Politika varovanja osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Podudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine waterrower.si, pri registriranih članih pa še: ime, priimek, e-naslov, telefonsko številko, naslov in ostale naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s ponudnikom.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Ponudnik bo podatke uporabil izključno samo za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje ponudb, računov in informativnega gradiva) in ostalo potrebno komunikacijo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno (programsko oz. protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Politika varovanja osebnih podatkov na kratko

  • Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršen koli način.
  • Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, (kamor ne spadajo pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov in povezane družbe) če tako zahteva zakon.
  • Vaše kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, v kolikor ste privolili v kontaktiranje (Pristopna izjava).
  • Nikoli vam ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil in primerih določenih v ZEKom, 109. Člen.
  • Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.

 

Politika varovanja osebnih podatkov podrobneje

Izjava ponudnika o politiki varovanja osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov naših uporabnikov je pomembna skrb našega podjetja. Vse spletne aktivnosti ponudnika so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite našo spletno stran.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot posameznika: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov ipd.. Ponudnik ne zbira vaših osebnih podatkov, razen, kadar mu vi to omogočite oz. v to privolite, tj. ob naročilu izdelkov ali kadar se naročite na naše e-časopise.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov

Ponudnik bo uporabil vaše osebne podatke zaradi izpolnitve sklenjenih pogodb oziroma vaših naročil, zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami in za namen neposrednega trženja.

Ponudnik ne bo posredoval vaših osebnih podatkov tretji stranki, kamor ne spadajo pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov in povezane družbe, ali jih kakor koli tržil drugje, razen če posredovanje podatkov tretji stranki izrecno dovolite. Zaposleni pri ponudniku so po dolžnosti zavezani k spoštovanju vaših zaupnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti.

Svoboda izbire

Informacije, ki jih o sebi posredujete ponudniku, nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ponudniku ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.

Uporabniki, ki se želite odjaviti od prejemanja ponudbe, lahko pišete na e-naslov info@waterrower.si. Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na e-naslov info@waterrower.si.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki)

Kadar koli dostopate na spletno stran, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši osebni podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Piškotki

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in omogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran. Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani.

Varnost

Ponudnik si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe

Ponudnik močno priporoča vsem staršem in skrbnikom, da naučijo svoje otroke in oskrbovance varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na medmrežju. Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Ponudnik ne bo nikoli zavestno zbiral osebnih podatkov od oseb, za katere bi bil seznanjen, da so mladoletne, ali jih kakor koli uporabil ali jih razkril tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

Povezave do drugih spletnih strani

Izjava o varovanju osebnih podatkov se nanaša na predstavitveni strani podjetja, ki jo ima ponudnik, in vse njene podstrani. Spletne strani na tej privzeti strani lahko vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev znotraj in izven ponudnika, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate spletno stran ponudnika, si zato vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na naše predstavnike varovanja zasebnosti.

Kontakt: info@waterrower.si

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani.

Objava sprememb

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena v tej politiki zasebnosti, na vstopni strani WaterRower in na drugih ustreznih mestih.

Posodobljeno: julij 2014