Prednosti

Prednosti WaterRower veslačev

WaterRower veslače odlikuje veliko prednosti v primerjavi z drugimi veslači na trgu kot so Concept2, Kettlerjeve in ostalimi napravami za veslanje. Prav tako imajo veliko prednosti pred ostalimi sobnimi napravami za vadbo, kot so steza za tek, stepperji in sobna kolesa. 

WaterRower je bil zasnovan tako, da posnema (simulira) veslanje na mirni vodi in ni le običajna naprava za veslanje.

Ogljete si tudi primerjavo različnih veslačev na Best reviews.

  Glavne prednosti veslačev WaterRower

 • Izjemen design – WaterRower veslači se s svojim minimalističnim modernim designom vklopijo v vsake okolje saj izgledajo kot del pohištva in ne kot običajna naprava za vadbo. To je zares edinstvena naprava za vadbo doma, ki bo dopolnila in nadgradila (in ne pokvarila!) izgled vaše dnevne sobe. WaterRower je bil nagrajen tudi s številnimi nagradami za oblikovanje in je predstavljen v London’s Design Museum.
 • Izjemno tih – Za razliko od ostalih sobnih naprav za vadbo, predvsem drugih veslačev, je WaterRower neverjetno tih. Ob njem lahko brez težav gledate televizijo. Zvok veslanja na WaterRower napravi ni samo šokantno tih, ampak je naravnost prijeten, saj spominja na valovanje morja.
 • Cena – WaterRower naprave nimajo samo konkurenčne cena med napravami za veslanje, ampak so daleč najcenejše profesionalne sobne naprave za trening celega telesa. Če primerjate s cenami stez za tek in steperji dobite z WaterRowerjem profesionalno napravo za bistveno nižjo ceno. Vse WaterRower naprave so namreč primerne tako za profesionalno uporabo v fitnesu kot tudi doma.
 • Izjemno mehko gibanje – Zaradi uporabe vode za odpor je ta izjemno mehak in gibanje je prijetno in tekoče. Zato so WaterRower naprave primerne za vse uporabnike – stare in mlade. Ker vadba ne obremenjuje sklepov, kolkov, kolen in gležnjev je primerna tudi za rehabilitacijo po poškodbah (npr. po rekonstrukciji križne vezi) (*)
 • Elegantno pospravljanje – WaterRower naprave se elegantno in enostavno postavijo pokonci, kar omogoča priročno pospravljanje, ko niso v uporabi. Pospravljena naprava zavzame le prostor običajnega stola .
 • Brez vzdrževanja – WaterRower naprave so narejene iz izjemno trpežnih materialov in za razliko od konkurenčnih naprav ne potrebujejo vzdrževanja – nobenega umazanega mazanja verige!

Ostale prednosti

 • WaterRower naprave imajo enakomerno obremenitve v celi dolžni zaveslaja (poteg / drive) – enako kot pri veslanju s čolnom na mirni vodi! S tem se obremenitev enakomerno razporedi na vse mišične skupine, ki so med vadbo aktivirane. Brez izrazitega začenega “praznega teka” kot pri drugih napravah.
 • WaterRower naprave so manjše in tudi med uporabo zavzamejo manj prostora kot konkurenčni izdelki, krajše so za skoraj pol metra.
 • Najbolj naravna simulacija veslanja – Patentiran FlyWheel sistem z odporom vode najbolj naravno posnema veslanje na mirni vodi. Odpor vode omogoča edinstveno samoregulacijo napora pri vadbi. Brez potrebe po nastavitvah sami z intezivnostjo vadbe določate odpor. Zato tudi ni možnosti prevelike obremenitve.
 • Vadba za celo telo – z napravo za veslanje boste z vsako vadbo vadili celo telo, saj aktivirate prek 84% vseh mišic.
 • Neodvisna uporaba – WaterRower naprave za delovanje ne potrebujejo elektrike, zato jih lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli brez dodatnih stroškov.
 • Dologoročna investicija v zdravje – WaterRower naprave so narejene iz izjemno trpežnih materialov in za dolgotrajno intezivno uporabo. Zato predstavljajo dolgoročno investicijo v vaše zdravje.

(*) Pred vadbo se posvetujte s svojim zdravnikom ali terapevtom