Veslač WaterRower Classic

1.899,00 (cena vključuje DDV)

Veslač WaterRower Classic je najprestižnejši model; narejen je iz masivnega lesa ameriškega črnega oreha in opremljen z naprednim S4 monitorjem.

Šifra: 300S4 Kategorija: Oznaki: ,

Veslač WaterRower Classic je najprestižnejši veslač iz Designer serije naprav za veslanje; narejen je iz masivnega lesa ameriškega črnega oreha in opremljen z naprednim S4 monitorjem.

Designer serija veslačev WaterRower je opremljena s S4 monitorjem, ki  poleg ostalih naprednih funkcij, omogoča povezavo z računalnikom prek priloženega USB kabla.

Vsi leseni veslači WaterRower so ročno obdelani z danskim oljem, kar jim zagotavlja globok in trajen sijaj. Les je odličen material za veslaške naprave saj je odporen, poleg tega pa dobro absorbira tresljaje in hrup, ki nastajajo pri uporabi naprave. Les zagotavlja “mehko” in tiho veslanje.

Les masivnega ameriškega črnega oreha je prvovrsten masiven les in ima tako kot ves material uporabljen pri izdelavi WaterRower veslačev izjemno dolgo življensko dobo.

WaterRower je zavezan k uporabi trajnostnih materialov; uporabljen les izvira iz gozdov, ki so trajnostno vzdrževani in kjer prirastek presega sečnjo za prek 129%.

Dodatne informacije

Teža

37,5 kg

Material

Les ameriškega črnega oreha (iz trajnostno vzdrževanega gozda)

Barva

Lesk Medenega Hrasta premazan z danskim oljem

Računalnik (monitor)

S4 Performance Monitor

Tračnice

Dvojne tračnice

Širina ročaja

38 cm

Dimenzije (pospravljen)

57cm x 51cm x 209cm (širina*dolžina*višina)

Dimenzije (pri uporabi)

57cm x 209cm x 51cm(širina*dolžina*višina)

Garancija

3 leta

Proizvedeno v

ZDA