Simulator veslanja Waterrower Club

1.599,00 (cena vključuje DDV)

Simulator veslanja WaterRower Club S4 je narejena iz masivnega jesenovega lesa v elegantni rdečkasto črni barvi; opremljena je z naprednim S4 monitorjem.

Šifra: 150S4 Kategorija: Oznaki: ,

Simulator veslanja WaterRower Club je narejen iz masivnega jesenovega lesa v elegantni rdečkasto črni barvi in opremljen z naprednim S4 monitorjem.

Serija “Natural” je opremljena s S4 monitorjem, ki  poleg ostalih naprednih funkcij omogoča povezavo z računalnikom prek priloženega USB kabla.

Vsi leseni simulatorji veslanja so ročno obdelani z danskim oljem, kar jim daje globok in trajen sijaj. Les je odličen material za simulator veslanja, saj je odporen in dobro absorbira tresljaje in hrup, ki nastaja ob veslanju. Les zagotavlja “mehko” in tiho veslanje.

Ameriški jesen je prvovrsten masiven les in ima tako kot ves material uporabljen pri izdelavi WaterRower simulatorjev veslanja izjemno dolgo življensko dobo.

WaterRower se zavezuje k uporabi trajnostnih materialov; les uporabljen pri izdelavi naprav izvira iz gozdov, ki so trajnostno vzdrževani in kjer prirastek presega sečnjo za prek 129%.

Dodatne informacije

Teža

37,5 kg

Material

Les ameriškega jesena (iz trajnostno vzdrževanega gozda)

Barva

Elegantna rdečkasto-črne kombinacija

Računalnik (monitor)

S4 Performance Monitor

Tračnice

Dvojne tračnice

Širina ročaja

38 cm

Dimenzije (pospravljen)

57cm x 51cm x 209cm (širina*dolžina*višina)

Dimenzije (pri uporabi)

57cm x 209cm x 51cm (širina*dolžina*višina)

Garancija

3 leta

Proizvedeno v

ZDA