Naprava za veslanje Waterrower Natural

1.399,00 (cena vključuje DDV)

Naprava za veslanje WaterRower Natural je narejen iz masivnega jesenovega lesa v naravni barvi; opremljen je z naprednim S4 monitorjem.

Trenutno ni na zalogi. Dostava v roku 4-6 tednov.

Šifra: 100S4 Kategorija: Oznaki: ,

Naprava za veslanje WaterRower Natural S4 je narejena iz masivnega jesenovega lesa v naravni barvi, ročno zaščitenega z danskim oljem, kar mu daje poseben sijaj. Veslač je opremljen z naprednim S4 monitorjem.

Celotna serija “Natural” je opremljena s S4 monitorji, ki  poleg ostalih naprednih funkcij omogočajo povezavo z računalnikom (prek priloženega USB kabla).

Vse lesene naprave za veslanje so ročno obdelane z danskim oljem, kar jim zagotavlja globok in trajen sijaj. Les je odličen material za veslaške naprave, saj je odporen, poleg tega pa dobro absorbira tresljaje in hrup, ki nastaja ob uporabi. Les zagotavlja "mehko" in tiho veslanje.

Jesen je prvovrsten masiven les in ima tako kot ves material uporabljen pri izdelavi WaterRower naprav za veslanje dolgo življensko dobo.

WaterRower se zavezuje k uporabi trajnostnih materialov; les uporabljen pri izdelavi naprav izvira iz gozdov, ki so trajnostno vzdrževani in kjer prirastek presega sečnjo za prek 129%.

Trenutno ni na zalogi. Dostava v roku 4-6 tednov.

Dodatne informacije

Teža

37,5 kg

Material

Les ameriškega jesena (iz trajnostno vzdrževanega gozda)

Barva

Lesk Ameriškega jesena premazan z danskim oljem

Računalnik (monitor)

S4 Performance Monitor

Tračnice

Dvojne tračnice

Širina ročaja

38 cm

Dimenzije (pospravljen)

57cm x 51cm x 209cm (širina*dolžina*višina)

Dimenzije (pri uporabi)

57cm x 209cm x 51cm (širina*dolžina*višina)

Garancija

3 leta

Proizvedeno v

ZDA